Chocolade workshop bij Banketbakkerij Plasman


Heb je altijd al eens je eigen bonbons willen maken? Meld je dan aan voor de chocolade workshop van Banketbakkerij Plasman in Den Haag! Tijdens deze workshop neemt onze ervaren patissier je mee in de betoverende wereld van chocolade. Je leert verschillende technieken om de perfecte bonbon te maken. In 2 tot 2,5 uur leer je hoe je twee soorten vullingen kookt, vormbonbons giet en bonbons met de hand doorhaalt. Bovendien ga je naar huis met ongeveer 500 gram zelfgemaakte bonbons! Naast deze geweldige ervaring ga je natuurlijk ook naar huis met ca. 500 gr. aan eigengemaakte bonbons.
 
Waarom Kiezen voor Onze Chocolade Workshop?
- Leer van een Expert: Onze patissier deelt zijn kennis en passie voor chocolade met jou.
- Praktische Ervaring: Maak en proef je eigen creaties tijdens de workshop.
- Perfect voor Teambuilding: Onze workshops zijn ideaal voor bedrijven om de teamgeest te versterken.
- Handige Avondtijden: De workshops worden van maandag tot en met vrijdag gegeven van 19:00 tot 21:30 uur (bij voldoende animo en in overleg).
 
Praktische Informatie:
- Duur: 2 tot 2,5 uur
- Kosten: € 50,- per persoon
- Aantal Deelnemers: Minimaal 8 en maximaal 20 personen
- Locatie: Banketbakkerij Plasman, Frederik Hendriklaan 106, Den Haag
 
Hoe werkt de aanmelding?
Ben je enthousiast geworden en wil je samen met collega’s, vrienden, familie of alleen deelnemen aan onze chocolade workshop? Stuur een e-mail naar info@plasman.nl om je aan te melden. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding per e-mail.
 
Unieke Ervaring
De chocolade workshop van Banketbakkerij Plasman biedt een unieke kans om de kunst van het bonbon maken te leren. Of je nu een chocolade liefhebber bent of op zoek bent naar een leuke activiteit met vrienden, onze workshop biedt een onvergetelijke ervaring.
 
Boek Nu Jouw Chocolade Workshop
Wacht niet langer en boek jouw plek in onze populaire chocolade workshop. Ontdek de geheimen van chocolade, leer nieuwe vaardigheden en geniet van je eigen heerlijke creaties. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze bakkerij!
 
Contactgegevens:
Banketbakkerij Plasman
Frederik Hendriklaan 106, Den Haag
E-mail: info@plasman.nl